середа, 5 січня 2022 р.

Звіт про проведення Тижня історії  та правознавства

Тиждень проходив у Старобогданівській філії з 06.12.- 10.12.2021 року.

07.12.2021 року  -  до Дня місцевого самоврядування в Україні була проведена  інформаційна година для учнів 8-9 класів «Місцеве самоврядування в Україні: історія та сьогодення».

09.12.2021 року- проведено заходи до Усесвітнього Дня Гідності в Україні. Гідність – основа свободи, справедливості й взаєморозуміння. Наша гідність взаємопов’язана з гідністю інших людей. Інтерактивні вправи «Картопля» та « Долоня» допомогли нам розібратися у цьому.

10 грудня -  Міжнародний день захисту прав людини. Проведено  години спілкування з переглядом відеофільмів «Конвенція про права дитини», «Декларація про права дитини». Ознайомилися з роботою Національної дитячої  гарячої лінії та дитячого фонду ООН ( ЮНІСЕФ). Було організовано конкурс та виставку малюнків. Учні 6 класу виготовили плакат « Права дитини». Протягом тижня у шкільній бібліотеці була представлена виставка про права людини.

Від народження всі громадяни  мають певні права, які гарантовані і захищаються державою. Ми повинні їх знати й реалізовувати. Але потрібно пам’ятати: наші права не повинні порушувати права інших.


 

Немає коментарів:

Дописати коментар